Team

Christine Dumarey studeerde in 1988 af als psychiatrische verpleegkundige. Daarna ging ze meteen aan de slag binnen de thuisverpleging, eerst nog in loondienst. Vierentwintig jaar later en een grote bagage kennis en vaardigheden rijker, startte ze in 2012 haar eigen zelfstandige praktijk. Deze is intussen onder haar coördinatie uitgegroeid tot een praktijk met een vast team en meerdere diensten, en draagt sinds 2017 de naam Sint-Anna Thuisverpleging. Christine hecht veel belang aan het continu volgen van opleidingen om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen binnen de sector. Zo is ze ook medisch pedicure en sinds 2017 referentieverpleegkundige stoma-, decubitus-, en wondzorg.

 

 

 

 

 

Mieke Lanssens startte in 2010, na het behalen van haar bachelordiploma, in loondienst als thuisverpleegkundige. Dit combineerde ze de daaropvolgende jaren met het behalen van een masterdiploma, wat haar toeliet binnen de organisatie door te groeien tot referentieverpleegkundige ergonomie en nursing. Omdat de directe zorg aan patiënten haar te nauw aan het hart lag, besloot ze in 2016 om op zelfstandige basis te starten. Ze nam contact op met Christine en stapte enthousiast mee in het verhaal van Sint-Anna Thuisverpleging. Het besef dat kwaliteitsvolle zorg ook voortdurende bijscholing vereist, zette haar ertoe aan ook een postgraduaatsopleiding diabeteseducator te volgen.

 

 

 

 

 

Monica Krüger kan bouwen op meer dan dertig jaar ervaring in de palliatieve thuiszorg en als ziekenhuisverpleegkundige in de oncologie en op de intensieve zorgen.  Maar thuiszorg is dé plaats waar zij zich thuis voelt: de persoonlijke aanpak, de huiselijke sfeer én de mens zien opfleuren door de zorg in zijn eigen omgeving. Monica's rijke ervaring weerspiegelt zich in het feit dat ze zowel referentieverpleegkundige palliatieve zorg als referentieverpleegkundige pijn- en comfortzorg is.

 

 

 

 

 

 

Elias Cavey is de jongste van het team. In 2015 geleden studeerde hij af als gegradueerd verpleegkundige. Ondanks het feit dat hij toen koos voor de optie psychiatrie, startte hij zijn loopbaan binnen de ouderenzorg in een serviceresidentie te Brugge. Een jaar later besloot hij zich aan te sluiten bij het team van Sint-Anna Thuisverpleging. Voor Elias is “tijd nemen” essentieel om zorgen uit te voeren in een rustige en vertrouwde omgeving.

 

 

 

 

 

 

Cindy Dumarey stapte in juni 1999 de schoolpoort uit met een getuigschrift van zorgkundige op zak. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in een woonzorgcentrum, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo startte ze in 2014 als zorgkundige onder de vleugels van Thuisverpleging Christine Dumarey. Ondertussen heeft ze het team van Sint-Anna zien uitbreiden en ontwikkelen tot een volwaardige thuisverplegingsdienst.

 

 

 

 

 

 

Joke Schmidt is het nieuwste lid van het team. Zij studeerde in 2000 af als zorgkundige. Na ruim 10 jaar te werken in een woonzorgcentrum, maakte ze de overstap naar de thuisverpleging, dit vanuit de wens om met mensen te kunnen omgaan in hun thuisomgeving. Graag wil ze een kwalitatieve zorg verlenen en de mensen met warmte omringen. Ondertussen heeft ze in de thuiszorg ook al een ervaring van 10 jaar opgebouwd.